Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Knapriga skorpor med en härlig rosa färg

 
  • Serverar: 40 portioner
Skriv ut

Lite annorlunda och supergoda skorpor med frön och rödbeta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Vispa smör, socker och vaniljextrakt vitt och pösigt. Tillsätt äggen, ett i taget. Blanda ner riven rödbeta. Blanda ner vetemjöl, kardemumma, bakpulver och till sist pumpakärnor.
  3. Forma degen till fyra längder på en plåt med bakplåtspapper. Pensla med ägg och toppa med valfri topping. Grädda mitt i ugnen i ca 20 minuter. skär längderna i ca 1½ cm tjocka bitar. Låt skorporna eftertorka på 100 grader i ca 1 timme.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.