Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kokoskaka med limegrädde

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Färska bär och frisk limegrädde balanserar den saftiga kakans sötma fint.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Smält smöret. Vispa ägg och socker pösigt. Tillsätt salt och det smälta smöret. Blanda kokos, mjöl och bakpulver. Vänd ner det i smeten.
  3. Smörj en form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. Strö formen med kokosflingor och häll i smeten. Strö över frukter, bär och kokoschips. Grädda i mitten av ugnen ca 35 minuter.
  4. Vispa grädde och florsocker lätt och vänd ner limeskal och saft.
  5. Servera kakan tillsammans med grädden.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.