Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kokoskyckling

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Denna kycklingrätt som serveras med ris blev genast barnens favoriträtt hemma.

Ingredienser

Instruktioner

Dela kycklingen i portionsbitar. Skala och hacka löken och vitlöken. Dela chilin på längden, skrapa ur kärnorna och skär chilin i tunna strimlor. Fräs lök, vitlök, chili, ingefära, curry, salt och socker i oljan någon minut. Lägg i kycklingen och bryn den i blandningen. Tillsätt citronskal, tomatpuré och kokosmjölk. Efterstek under lock i 25-30 minuter, Rör ner persilja. Servera med ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.