Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Läcker laxfile under skaldjurstäcke

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Göööör go

Ingredienser

Instruktioner

  1. Köp färdiga fjärilskotletter. Skölj dom och vik ut fiskbitarna åt var sitt håll, fast låt dem sitta ihop i mitten. Smörj en ugnssäker form och lägg ner laxbitarna. Salta. Skala och grovhacka räkorna. Spara några hela till granering. Häll av lagen från kräftstjärtarna. Vispa creme fraiche hårt med elvisp. Blanda creme fraiche med de hackade räkorna, nästan alla kräftstjärtarna, ost, tomatpuré, dill och cayennepeppar. Lägg blandningen över laxen och ställ in fisken mitt i ugnen i 200 gr i 15 min.
  2. Servera med kokt jasminris och en sallad. Garnera med citron, dill, kräftstjärtar och räkor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.