Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krispiga chokladbitar

 
  • Serverar: 5 portioner
Skriv ut

Med cornflakes och rispuffar i smeten blir kakorna härligt knapriga.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Häll grädden i en kastrull och låt den koka upp. Ta kastrullen från plattan och rör ner smör, pepparmintsarom och choklad. Tillsätt krossade cornflakes samt rispuffar och rör om. Häll blandningen i små smorda små pajformar eller i en muffinsplåt och ställ dem i kylen i ca 2 timmar.
  2. Smält chokladen till garneringen över vattenbad. Lossa chokladbitarna ur formarna och ringla över den smälta chokladen. Låt bitarna stå i kylen fram till servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.