Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kroketter med skinka och senapmajonnäs

 
Skriv ut

Frasiga och läckra bollar med god senapmajonnäs är aldrig fel som tilltugg eller på buffén. Vegetariskt? Byt skinkan mot olika kålsorter som du strimlar och steker.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka skinkan med lagerblad och timjan tills den är riktigt mörkokt. Lägg skinkan i en blandare och använd degkroken. Kör tills skinkan är trådig som en rilette. Smaka av med salt.
  2. Forma bollar av skinkan. Panera kroketterna i följande ordning: Mjöl, ägg, pankoströbröd, ägg och pankoströbröd igen. Fritera bollarna i 180 grader varm olja tills de är gyllenbruna.
  3. Blanda grovkornig senap med majonnäs och servera om dip till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.