- Serverar: 4 portioner
- Tid: 40 minuter
Skriv ut
Lättlagat och enkelt men åh så gott!
Instruktioner
- Blanda ströbrödet med salt, kryddor och ost på ett fat. Vispa sönder ägget på ett annat fat. Vänd kotletterna först i ägget sedan i ströbrödsblandningen.
- Bryn en klick fett på ett ugnssäkert fat. Lägg kotletterna på fatet. Sätt in det i mitten av ugnen och stek ca 30 min. Vänd kotletterna efter halva tiden.
- Gör tomatsåsen under tiden: Skala och hacka löken. Fräs den i fettet i en kastrull. Strö över mjöl och paprikapulver, rör om. Tillsätt vatten, smulad buljongtärning och tomatpuré.
- Koka upp under omrörning och koka på svag värme 10-15 min. Smaksätt med pressad vitlök och smulad örtkrydda.
Publicerat den
28 januari 2009
Liknande recept
Skriv kommentar