Kyckling med ris recept

Laddar...
Din sökning gav 4201 träffar
Tachine med kyckling

Tachine är en persisk rätt med kokt ris som blandas med ägg och bakas i ugnen. Den här tachinen får fin färg och god smak av kyckling och röd paprika.
Kung Pao-kyckling

Kung Pao är en rätt som ursprungligen kommer från Szechuanprovinsen i västra Kina. Detta är en västerländsk version av receptet- anpassa själv mängden kryddor. Szechuanpeppar kan med fördel läggas til..

Kycklingwok med cashewnötter

Ett recept som hängt med i några år nu och bara blivit bättre med åren (nya idéer). Fungerar som vardagsmat och till lite mer speciella middagar. Går att servera som "gryta" eller med sås, grönsaker o..


Kyckling med täcke

Jättegoda smaker med bl a chili och druvor samt täcket som inte går av för hackor. Är en riktigt mumsig kycklingrätt!
Chiliwok med kyckling

En stark wok med kyckling, chili, svamp och paprika. Perfekt för den som gillar rätter med sting, passar bra med bröd till att doppa i såsen.Citronkyckling med oliver och fär..

Enkel, nyttig och god kycklinggryta som tillagas i ugn. Receptet kommer från Kärlek, oliver och timjan av Anna och Fanny Bergenström. Bra vardagsmat eftersom den lagar sig själv i ugnen men fungerar..
Helgkyckling

Ett alldeles underbart och lite annorlunda kycklingrecept. Kycklingfilé i mycket lyckad kombination med saffran och kräftstjärtar. Från Viktväktarnas fågelkokbok.