Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling & fransk senapssås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Med franska smaker blir kycklingen en succé!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Salta och peppra kycklingen. Gnid in med pressad vitlök. Bryn kycklingen runtom i smör i en stekpanna. Placera köttet i ett ugnssäkert fat. Ställ in kycklingen i ugnen på 175 grader i 10-15 min
  2. Sås: Vispa ut stekpannan med grädde, vatten och fond. Smula i dragon och tillsätt senap. Låt såsen koka samman ett par min. Smaka av med salt och peppar. Låt kycklingen vila en kort stund. Skär upp i skivor. Servera med kokt färsk potatis och valfri sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.