Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklinggryta med chutney och kokosmjölk

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Min improviserade kycklingcurrygryta

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla kycklingen Dela lökarna på 4 och skiva, strimla paprikan och skiva champinjonerna.
  2. Fräs kyckling och lök i smör och curry. Ha i paprika och svamp och låt fräsa med ett tag. Häll i bambuskotten och kokosmjölken. Ha i chutney och koka tills paprika och lök verkar vara klart. Smaka av med salt och peppar. Servera med ris och ev extra chutney.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.