Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingpaj med brie

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 2 timmar
Skriv ut

Mixade ihop en suveränt god paj idag, hade jag inte blivit så mätt hade nog magen stått åt alla håll.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Gör pajdegen, tryck ut den i en långpanna och ställ in i kylen i 30 minuter. Skär kycklingen i mindre bitar och stek dem till fin färg och krydda dem med chicken & steakkryddan.
  2. Grädda pajskalet i 225 grader i 10 minuter.
  3. Strö över kycklingen, stek bacon och strö över även den jämnt. Strimla och ha över purjon, skär paprikan och ha på den med. Skär osten i mindre bitar och lägg den jämnt över, ha sedan på svampen. Salta och peppra över även med dragonen.
  4. Vispa ihop ägg och mjölk och slå det över hela pajen lite försiktigt så inte ingredienserna flyttar sig. Strö till sist över lite riven ost. In i 225 grader ca 40 minuter, bli det för mycket färg sänk till 200 grader mot slutet. Pajen är klar när stanningen har stannat.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • annsofiem 11 oktober 2011

    Mums!

  • lbackman 5 oktober 2012

    Gjorde denna i en vanlig lite större pajform, blev passligt med ½ pajbottenreceptet och ½ äggstanningen. Bytte ut brieosten mot halloumiost, blev supergott!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.