Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Laxtartar med julsmak

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Förnya ditt julbord med något fräscht och gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Frys laxen i minst två dygn innan du tinar och tillreder den. Ta bort skinn och ev ben från laxen. Skär laxen i små kuber.
  2. Skala gurkan, ta bort fröna och skär i små tärningar.
  3. Blanda ner laxbitar, senap, gurka och dill i en bunke. Låt stå i ca en timme så att smakerna blandas ordentligt. Lägg gärna upp tartaren i glas som du fyllt till hälften med is. Lägg ett sallatsblad mellan isen och tartaren.
  4. Servera med en tunn skiva rostad baguette och pressa över lite citron.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.