Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lenas ruccola och tomatpaj

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Härlig, rik, vegetarisk paj.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 g. Arbeta ihop pajdegen och låt vila svalt ca 30 min. Tryck ut degen i en pajform (ca 24 cm) Nagga botten med en gaffel Förgräddai ca 10 min.
  2. Skala och skiva vitlöken, fräs i olja. Skär ruccolan och de soltorkade tomaterna grovt och blanda med vitlöken. Salta och peppra
  3. Vispa samman ägg och gräddmjölk och häll det i pajskalet. Lägg i grönsaksblandningen och strö över osten och de halverade cocktailtomaterna.
  4. Grädda pajen i nedre delen av ugnen ca. 30 min.
  5. Servera gärna med en fräsch grönsallad.. För den som vill, kan man ha parmaskinka till (eller på).

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Cattii 18 november 2008

    Supergott!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.