Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ljuvlig potatiskaka med keso

 
  • Serverar: 4-5 portioner
Skriv ut

Utan ansträngning ställer du fram en härlig, doftande potatiskaka som passar till allt - kassler, kyckling, rökt lax eller bara en sallad.

Ingredienser

Instruktioner

1. Skala och riv potatisen. Fördela den i en lätt smord ugnssäker form, Strö över purjolök. 2. Rör ihop mjölk, grädde, ägg, keso, vitlök, salt, peppar och persilja. Häll blandningen över potatisen. Strö över ost. 3. Grädda i 175 grader i cirka en timme. Tills gratängen stannat och fått fin färg.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.