Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mandelmuffins med mascarponetopp

 
  • Serverar: 12 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Ett egenkomponerat recept där jag fick användning för överbliven mascarponeost.

Ingredienser

Instruktioner

Vispa ägg och socker poröst. Blanda de torra ingredienserna och vänd ner i smeten. Smält smöret och blanda i. Fördela smeten i 12 stora muffinsformar och grädda i 175 grader i 12-15 minuter. Vispa grädden och blanda med mascarponeosten. Tvätta limen och riv skalet och blanda i . Pressa ur saften och blanda i den och florsockret. Smaka av så den inte blir för syrlig. Klicka på krämen när muffinsen svalnat och dekorera med några bär.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.