Det vattnas i munnen när jag tänker på denna delikata soppa. Gott om potatissoppor men ingenting är som den här soppan som är gjord på mandelpotatis.
Instruktioner
- Skala och koka potatisen mjuk i lättsaltat vatten
Mosa den avrunna potatisen
Späd med ca 3 dl potatisspad och häll tillbaks purén i kastrullen
Krydda, slå på grädde och koka sakta några minuter
Tillsätt smörklickar och smaka av
Toppa med rikligt med ost
- Servera tunnbrödssnittar till soppan.
- Gör snittarna så här:
Blanda ihop lite crème fraiche och smaksätt med lite Pepparrotsvisp
Smörj lite smör på det mjuka tunnbrödet och stryk på ett tunt lager av den smaksatta crème fraichen och rulla sen ihop brödet och skär till små snittar.
Publicerat den
5 mars 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Mums filibaba!!! Verkligen jättegott! Lätt att göra också.