Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Marockanska köttbullar

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott med annan smak på köttbullar ibland.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda havregryn, potatismjöl och vatten. Låt svälla 10 min. Tillsätt ägg, lök, salt, kryddor och köttfärs. Arbeta samman till en smidig smet.
  2. Fukta händerna med kallt vatten och forma färsen till små köttbullar.
  3. Hetta upp smör i en stekpanna. Bryn köttbullarna, inte alltför många åt gången. Skaka pannan då och då. Häll över tomatkrosset och såt sjuda några minuter. Smaka av med salt och peppar. Grov hacka nötterna och strö dem över köttbullarna

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.