Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mimosasallad á la Monika

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

En underbart god mimosasallad som jag själv älskar. Toppengott i smörgåstårta eller på en skinkmacka. Även som tillbehör på buffébordet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Öppna en burk fruktcocktail. Slå fruktcocktailen i en sil och låt sockerlagen rinna av.
  2. Vispa grädden i en skål. Skala och skär äpplet i små bitar.
  3. Blanda ner gräddfilen och majonnäsen i den vispade grädden och tillsätt frukt efter behag.
  4. Slå upp salladen i en skål och garnera med delade vindruvor och några blad citronmeliss. Mums!

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • santafe1 5 januari 2010

    Den här salladen gjorde jag till julbordet,kanongott.Av mig får du 5 poäng.

  • Rulan 5 april 2012

    Testade det här receptet - JÄTTEGOTT!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.