- Serverar: 16 portioner
- Tid: 1 timme
Skriv ut
Perfekt på julbordet eller annan buffè.
Receptet har jag hittat i en veckotidning för många år sedan.
Instruktioner
- Börja med att arbeta ihop pajdegen. Ställ den i kylskåp i minst 30 minuter.
Under tiden fräses den hackade rödlöken i smöret. Låt den svalna. Klipp ansjovisfiléerna i ca 2 cm bitar.
Blanda sedan alla ingredienser till äggstanningen i en bunke.
- Tag ut pajdegen ur kylskåpet och dela den i 16 bitar.
Platta ut varje del till en tunn kaka och klä folieformarna.
Fördela lök, ansjovis och ost i de små formarna.
Fördela äggstanningen i formarna, tänk på att de "jäser" lite.
- Grädda på plåt i mitten av ugnen i 200°C, i ca 20 minuter.
- Pajerna går att frysa.
Publicerat den
21 mars 2011
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
SUPER GODA
Lite för stark anjovisssmak för mej, annars goda. Jag ger en 4:a