Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mormors kubb

 
Skriv ut

Den här kubben fanns alltid i mormors skafferi och hör till några av de bästa barndomsminnena. Bara tanken på mormors kubb och kall mjölk får snålvattnet att rinna. Jag vet inte hur många det blir av receptet, men mormor hade alltid en stor hink (med lock) i skafferiet fylld med kubb.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda alla ingredienser till en slät deg. Rulla längder och platta till något. Sockra lite och skär i bitar. Grädda mitt i ugnen på 200 grader tills kubben fått en gyllene färg.
  2. Njuts bäst med ett stort glas kall mjölk.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.