Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Morotsbiffar med couscoussallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Enkel vegetarisk rätt som bara tar 20 minuter.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och riv morötterna på den grova sidan av rivjärnet. Blanda morötterna med ägg, ströbröd och blandade frön. Salta och peppra.
  2. Forma till små biffar och stek i smör i en stekpanna på medelvärme ett par minuter på varje sida. Koka couscousen enligt anvisningen på förpackningen.
  3. Blanda den varma couscousen med paprika, rödlök och bladpersilja. Salta och peppra. Skölj salladen och skaka den torr.
  4. Servera morotsbiffarna med couscous, sallad och en klick gräddfil.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.