Mousse recept

Laddar...
Din sökning gav 1413 träffar
Påskmoussetårta

Ytterligare en exotisk påskdessert. Blandning av svenska chokladmousse och exotiska mangon. När man har chansen att göra lite förnyande av påskbordet ska man passa på. Vem vet? Kanske detta blir din n..


Underbar chokladmoussetårta

En ljuvlig chokladtårta med tre lager mousse av mörk, ljus och vit choklad på en botten av mandelmassa. Tårtan tar lite tid att göra, men den är väl värd att vänta på!Vit och mörk chokladmousse

Chokladmousse är alltid rätt och kan kombineras med kryddor och frukt för att förhöja smaken. Ingefära i den vita moussen bryter av fint mot den mörka chokladmoussen.
Hallonmoussetårta på chokladkokos..

Tårtan blir bäst om den görs dagen före. Botten kan göras i god tid och frysas, men även hela tårtan kan stå klar i frysen och garneras när den är fryst. Tina den i kylskåp minst 5 timmar. En mycket g..
Supersnabb och superenkel choklad..

En superenkel och god chokladmousse! Utmärkt att bjuda på som efterrätt eller äta när man ska mysa ner sig framför en bra film. Använd inte blockchoklad. Denna mousse blir så himla mycket godare av "v..Bästa laxmoussen i avokado

Brukar ni som jag ha förrättstorka? Krämig laxmousse i len avokado är ett snabblagat recept som imponerar på såväl dejten som svärmor. En massa nyttiga fetter är det också!Rabarbermousse

Rabarbern smakar som allra bäst i maj när stjälkarna är späda. Rabbarber gå utmärkt att frysa. Skär stjälkarna i bitar och koka dem några minuter i sockerlag.
Moussebakelser med mintchoklad

Ladda frysen med lättgjorda chokladbakelser, som går snabbt att tina och servera när det kommer oväntade gäster. Det är superenkelt att göra chokladmousse om man bara tänker på att det är viktigt a..


Vitchokladmoussetårta med kladdka..

Otroligt god tårta med blandning av två chokladsorter. Rekomenderas varmt. Jag tyckte jordgubbar passade utmärkt till denna tårta. Men alla har vi olika smaklökar, så dekorera med vad du tycker är g..
Lyxig hallonmoussertårta

Detta är ett helt ljuvligt gott recept som kräver lite tid och planering, men det är värt varenda sekund. Det är nog den godaste mousse du kan tänka dig! Sockerkaksbotten är dessutom helt perfekt som ..

Vit chokladmoussetårta

Familjens favorittårta. Vi brukar använda Baileys istället för citruslikör. Det blir extra gott. Om jag inte har passionsfrukt tar jag choklad och strimlar ovanpå.