Mousse recept

Laddar...
Din sökning gav 996 träffar
Påskmoussetårta

Ytterligare en exotisk påskdessert. Blandning av svenska chokladmousse och exotiska mangon. När man har chansen att göra lite förnyande av påskbordet ska man passa på. Vem vet? Kanske detta blir din n..


Underbar chokladmoussetårta

En ljuvlig chokladtårta med tre lager mousse av mörk, ljus och vit choklad på en botten av mandelmassa. Tårtan tar lite tid att göra, men den är väl värd att vänta på!


Vit och mörk chokladmousse

Chokladmousse är alltid rätt och kan kombineras med kryddor och frukt för att förhöja smaken. Ingefära i den vita moussen bryter av fint mot den mörka chokladmoussen.
Supersnabb och superenkel choklad..

En superenkel och god chokladmousse! Utmärkt att bjuda på som efterrätt eller äta när man ska mysa ner sig framför en bra film. Använd inte blockchoklad. Denna mousse blir så himla mycket godare av "v..Bästa laxmoussen i avokado

Brukar ni som jag ha förrättstorka? Krämig laxmousse i len avokado är ett snabblagat recept som imponerar på såväl dejten som svärmor. En massa nyttiga fetter är det också!


Rabarbermousse

Rabarbern smakar som allra bäst i maj när stjälkarna är späda. Rabbarber gå utmärkt att frysa. Skär stjälkarna i bitar och koka dem några minuter i sockerlag.

Lyxig hallonmoussertårta

Detta är ett helt ljuvligt gott recept som kräver lite tid och planering, men det är värt varenda sekund. Det är nog den godaste mousse du kan tänka dig! Sockerkaksbotten är dessutom helt perfekt som ..


Vit chokladmoussetårta

Familjens favorittårta. Vi brukar använda Baileys istället för citruslikör. Det blir extra gott. Om jag inte har passionsfrukt tar jag choklad och strimlar ovanpå.

Julstubbe med tryffel och vit cho..

Vit chokladmousse och mörk tryffel gör årets jultårta oemotståndlig! Glutenfri botten och inga inslag av mandel eller nötter gör att många kan njuta. Baka i god tid före jul för den färdiga stubben gå..