Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mustiga havre- och kokossnittar

 
Skriv ut

Så enkla att göra och väldigt goda att äta. Vanilj, kokos och havre tillsammans ger småsega snittar med mersmak!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör smör poröst med socker, vaniljsocker och sirap. Tillsätt övriga ingredienser och arbeta till en smidig deg. Skulle degen kännas torr och lite smulig så skvätt i lite grädde eller vatten.
  2. Dela degen i 4 bitar, som rullas ut till plåtlånga längder. Lägg längderna på plåta klädda med bakpapper.
  3. Platta till litegrann och grädda i 175 grader i ca 10 minuter, till gyllene färg.
  4. Låt svalna lite och skär i sneda bitar. Mycket goda till glass!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.