Underbart goda kokoskakor, luktar så gott av kokos i hela köket när man bakar dom.
Instruktioner
- Ugn 200 grader.
Jag gör alltid kakdegar med elvisp.
Så jag börjar med att röra margarin och socker, tillsätter
resterande ingredienser, kör med elvispen ett tag.
- Dela degen i 3 delar (om den är lös använd lite mjöl eller stoppa in i kylen ett tag). Rulla ut varje del till fingertjocka längder. Lägg dem på en bakpappersklädd plåt.
Grädda mitt i ugnen i ca 10-13 minuter, beroende på ugn.
Låt längderna svalna något och skär dem sedan i sneda bitar.
Smält chokladen och ringla den sedan över kakorna när de har svalnat.
Publicerat den
18 mars 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Kan man ersätta hjortronssaltet med något annat?
Hejsan Igår kväll baka jag Kokossnitt .Jättegoda Blir en ny sort på påskbordet Enkla & goda Tack MVH GunBrith
Dom har vi inte fått smaka sa Fanny!!
Jättegott.Tack för ett bra recept. Älskar kokos men har bara kokostoppar och mjuka kakor i min receptsamling.
Jättegoda, snabbt och enkelt. Precis i min smak.
Tack för ett superrecept... Verkligen snabbakade och riktigt spröda och goda... En klar favorit
Ljuvligt gott!! Barnen fick själva banka ut små platta kakor av degen, de blev både krispiga, saftiga och supergoda. Dessutom kunde både 5 och 2åringen hjälpa till och det var pricken över i:et:-)