Ninas aprikoslimpa utan jäst

Lätt bakat bröd som inte behöver jäsa, gott och nyttigt

Vill du testa att göra en bredare sökning klicka här: jäst, utan jäst
Betyg (0 röster)

Gör så här

Börjar med att blanda samtliga av de torra ingredienserna. Rör sedan ner yoghurt, rivet äpple, honung och olja. Blanda till en kletig men väl blandad och sammansatt massa. Smörj en limpform med lite olivolja och lägg sedan ner degen. Grädda brödet längst ner i ugnen i 175 grader i ca
1 1/2 timma. Ta ut brödet och låt det svalna på galler.

Ingredienser (för måttangivelser vänligen logga in)

Fiberhavregryn, Dinkelmjöl, Psylliumfrön, linfrö, Torkade aprikoser, Mandel, Bikarbonat, Flingsalt, Youghurt, Rött äpple, Honung, Olivolja
Visningar:
923
Sparat:
13

LIKNANDE RECEPT

Knaprig Aprikos
över 2 månader

LIKNANDE VIDEORECEPT

Hittade inga liknande videorecept.