Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Nudelwok med kycklingfilé

 
  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Detta är ett av flera försök att slänga ihop en god middag, som faktiskt lyckades!

Ingredienser

Instruktioner

Börja med kycklingfilén. Ta bort ev. senor och liknande, hetta upp 1 tsk olja och stek filén på medelhög värme tills den är genomstekt. Krydda under tiden med salt och peppar. Skala och riv moroten, skölj och strimla grönsakerna. Koka upp saltat vatten i en kastrull och lägg i nudlarna. Koka tills de är så när som på färdiga och häll av vattnet. (Ev. spara och lägg i grönsakerna så att de ska bli lite mjukare.) Hetta upp resten av oljan i en wokpanna och woka grönsakerna någon minut på hög värme. Lägg i nudlarna och rör runt ett tag. häll på fisksås och kycklingfond, rör runt ytterligare tills vattnet har avdunstat. Lägg upp woken på en tallrik, skär upp kycklingfilén i snygga skivor och lägg ovanpå nudlarna. Servera med lite soya på sidan och låt dig väl smaka!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.