Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Omelettsnittar med citronmarinerad salmalax

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Perfekt som förrätt, aptitretare eller till buffébordet. Använder du inte salmalax måste laxen frysas i minst 1 dygn innan.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Riv skalet från citronen och pressa ur saften i en skål, salta och peppra. Häll över laxskivorna och låt stå svalt i 30 minuter. Använder du inte salmalax måste laxen frysas i minst 1 dygn innan.
  2. Vispa ihop omelettsmeten, smaka av med salt och peppar. Grädda 2 omeletter så tunna som möjligt på svag värme i en stekpanna. Låt svalna.
  3. Lägg på laxen och örterna på den ena omeletten och lägg den andra uppe på som ett lock. Skär små fyrkanter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.