Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ost och skinksås med purjolök.

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

God, billig och enkel.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält lite smör och olivolja och bryn purjolöken som är skuren i små bitar. Häll över mjölken och värm upp. Ha sedan i osten och låt smälta ganska mycket. Ha sedan i skinkan och koka allt ett tag, kanske tillsätta lite mer mjölk eller reda av med mjöl beroende på vilken konstistens man vill ha.
  2. Såsen kan se lite klumpig ut, men den är god. Klumparna är bara ost.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.