Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ostron med champagnegranité och lakritsvinägrett

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Underbart god kombination till ostron.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ihop ingredienserna till granitén och häll i en rostfri bunke. Ställ bunken i frysen ca 12 timmar. Ta fram och vispa med elvisp när små iskristaller bildats. Ställ tillbaka bunken i frysen tills det är dags att servera ostronen.
  2. Blanda hackad rödlök med vinäger, olja och lakritsgranulat.
  3. Krossa is och lägg i skålar. Öppna ostronen och droppa i vinägrett. Toppa med granitén och garnera eventuellt med tång.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.