Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Oxrullader i gräddig balsamvinägersås

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 5 portioner
Skriv ut

Från Mitt kök

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg en bit parmaskinka på lövbiffen och toppa med en soltorkad tomat. Rulla ihop och fäst med en tandpetare.
  2. Stek rulladerna i smör så de får lite yta, salta och peppra. Lägg dem i en stekgryta och häll på grädde och balsamvinäger som rulladerna får koka i ca en timme så de blir möra.
  3. Lägg i hackade tomater parmaskinka skuret i bitar och färsk basilika. Servera med tagliatelle.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Anastaziach 18 december 2012

    Ska göra detta idag, låter sååå gott :)

  • evaullabritt 26 november 2013

    Ett toppenrecept. Lättlagat och mycket gott. Jag minskade på tomaterna för att passa en LCHF:are och serverade stekta kolhydratfattiga grönsaker till. Dessa rullader kommer tillbaka på matbordet hemma hos oss. Femma, så klart.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.