Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Panacotta med mörk rom och choklad

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 4 timmar
Skriv ut

Bygger på Gordon Ramsey's julpanacotta med granatäpple, men vi tyckte den var godare med färska bär.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp grädde, mjölk, socker och rom så att det precis kokat upp.
  2. Låt gelatinblad ligga i vatten ca fem minuter, krama ur dem och rör ned dem i gräddmjölken tills de smällt helt.
  3. Häll upp i serveringsglas, låt svalna och ställ sedan in i kyl ca 4 timmar tills dom stelnat.
  4. Mosa hälften av bären och lägg på toppen, garnera med resten av bären samt en ruta choklad, hyvla lite choklad över och servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.