Pannkakor recept

Laddar...
Din sökning gav 624 träffar
Fullkornsdinkelpannkakor.
Fullkornsdinkelpannkakor.

Mättande och nyttiga pannkakor gjorda på enbart fullkornsdinkelmjöl, ägg, mjölk och lite salt. Man riktigt känner att magen fick något att jobba med! Receptet ger 7-8 pannkakor.

Skrivet av jan-gunnar-j
för över 2 månader sedan
Läs recept
Jästa pannkakor.
Jästa pannkakor.

Väldigt annorlunda, men så goda. En favorit hela livet. Super bra då det blir massor av pannkakor, och de är äggfria. Äts med sirap, då sylt och grädde inte riktigt passar till.
Hallonpannkakor
Hallonpannkakor

Det går även bara att använda färdigmalt havremjöl. En deciliter havregryn motsvarar en deciliter havremjöl.Potatispannkakor
Potatispannkakor

Det här är något jag tycker är riktigt gott, särskilt med den strimlade råkosten till. Det ska vara något krispigt till den här sortens mat.


Pannkakor med fruktfyllning
Pannkakor med fruktfyllning

Pannkakor, crêpes, blinier ... kärt barn har många namn och pannkakor av alla slag älskas över hela världen, av såväl barn som vuxna. Här fyller du dem med ananas och bär och klickar crème fraîche ova..Banan och Kokospannkakor
Banan och Kokospannkakor

Jättegoda och mättande pannkakor. Barnen älskar dem! Jag äter dem helst med lite socker. Man kan reglera smaken efter eget tycke, vill man ha mer kokossmak tar man mer kokosmjölk och mindre av den van..