Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tagliatelle med lövbiff och svamp i krämig gräddsås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 5 minuter
Skriv ut

Provade och den blev god

Ingredienser

Instruktioner

Hacka vitlöken fint, strimla köttet och skiva champinjornerna. Fräs vitlöken gyllenbrun i smöret. Lägg sedan ner kött och svamp och låt fräsa någon minut. Strö över vetemjöl och rör om, tillsätt sedan buljong, grädde, senap, soja och dragon. Låt puttra i ca 5 min .Smaka av med salt och peppar. Koka under tiden 4 portioner Barilla Tagliatelle. Lägg pastan på en tallrik. Häll på såsen. Servera med en grönsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.