Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasta med zucchini och rostad lökcréme

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En pastarätt från Stefanos Italia.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek zucchinin gyllenbrun i 2 msk olja, smaka av med salt och peppar. Rosta den gula löken i ugn med 1 msk olja i 200 grader, tills den blir nästan svart.
  2. Bryn schalottenlök och vitlök i resten av oljan med timjankvisten tills löken är genomkokt. Tillsätt den gula löken och låt det brynas i ytterligare 3 minuter. Lyft ur timjankvisten, häll sedan lökblandningen i en mixer och kör till en puré. Smaka av med salt och peppar.
  3. Koka pastan i saltat vatten, häll av när den är al dente. Värm lökblandningen i en panna, häll i zucchinikuberna och blanda med pastan och den hackade persiljan. Servera!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.