Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pastasås med lax och saffran

 
  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Snabbt, enkelt och grymt gott. Vad mer kan man begära?

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tärna laxen till valfri storlek (ca 1 cm)
  2. Stek laxbitarna i olja i ca 5 minuter.
  3. Värm crème fraiche och späd med mjölk.
  4. Lägg i laxen och låt den koka under tiden du kokar pastan enligt anvisningarna på förpackningen.
  5. Salta och peppra.
  6. Lägg i valfri mängd babyspenat och låt sjuda i ca 1-2 minuter
  7. Servera med pastan och strö lite färsk babyspenat ovanpå

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.