- Serverar: 1 portioner
- Tid: 40 minuter
Skriv ut
Så gott!
Och så enkelt!
Styrkan i pepparroten försvinner nästan helt och kvar blir en nötaktig smak, lite åt mandelfiskhållet.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 200 grader varmluft.
Ta fram aluminiumfolie och riv av en bit, ca 20 cm bred.
Halvtina fisken, salta på alla sidor.
- Smöra aluminiumarket på mitten, lägg på fiskfilén, bred ut pepparroten på fisken och lägg smör ovanpå.
Vik ihop aluminiumet så att det liknar en båt – viktigt är att det är stängt överallt så att ingen ånga eller något fett kan komma ut.
In i mitten av ugnen och koka 15-20 minuter, stäng av ugnen och låt gärna stå kvar i ugnen 5-10 minuter till.
- Äts med kokt potatis och smörfrästa grönsaker.
Publicerat den
25 april 2011
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Gott och enkelt. Hade tomathack och ägghack till.