Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pesto med mandel och västerbottensost

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Pesto med svensk twist! Att variera pinjenötterna och osten i en pesto är inga problem. Prova till exempel också med solroskärnor.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg basilika och mandlar i en matberedare. Riv i vitlöksklyftorna. Mixa till en ganska jämn massa. Blanda i olivolja och tillsätt sist osten. Smaka av med salt.
  2. Förvara peston i en glasburk i kylskåp, så håller den sig några dagar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.