Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Potatis- och purjolökssoppa med crème fraiche

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Detta är lätt den godaste potatis och purjolökssoppa jag smakat! Av Eisenman. Blir godast med kycklingbuljong.

Ingredienser

Instruktioner

Skala potatis och purjolök och skär i bitar. Stek potatis och purjolök några minuter i smör. Tillsätt buljong och låt sjuda tills potatisen är mjuk. Mixa med en stavmixer och rör ner crème fraiche. Smaka av med flingsalt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.