Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Potatisgratäng med parmesan

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Med parmesan blir det godare!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva den råa potatisen tunt. Lägg den i kokande vatten med lite salt i. Låt koka i 5 minuter.
  2. Blanda grädde, créme fraiche, parmesanost, pressad vitlök, malen svartpeppar och lite salt.
  3. Smörj en ugnsfast form. Lägg lite av gräddblandningen i botten och varva sedan potatisen med den skivade löken och häll på resten av gräddblandningen. Grädda i ugnen i ca. 30 minuter i 225 grader. Känn efter med en sticka så potatisen är färdig.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.