Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Potatissallad med pesto och fetaost

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Enklare potatissallad kan man nästan inte laga, och nästan inte godare heller!

Ingredienser

Instruktioner

Skrubba och koka potatisen. Låt svalna men inte kallna helt. Dela stora potatisar i bitar och lägg potatisen i en bunke. Häll över peston och blanda om försiktigt. Halvera coctailtomaterna. Blanda i dem och ruccolasalladen i potatisbunken. Smula över fetaosten och vänd ev ner den också lite försiktigt.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Gul13 16 april 2011

    Tack för receptet. Det var en fräsch potatissallad. Jag hade fast vinterpotatis. Blir nog ännu godare med nypotatis.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.