X

Röka lax recept

Laddar...
Din sökning gav 705 träffar


Lavalax - ädelostöverbakad lax me..

Egentligen en utvidgning av ett recept på ädelostöverbakad laxfilé, men har på egna meriter blivit en klassiker i vänkretsen. Lite pillig att göra första gången – mår bra av träning. Laxbitarna bör..


Rökta laxrullader med räkor

Titta gärna i frysdisken efter en ny sorts räkor som påminner om små kräftstjärtar, chileräkor. De har mycket smak och fint tuggmotstånd, och matchar den rökta laxen suveränt.
LCHF- Ost- & spenatpaj med rökt l..

Jättegott alt om man äter enligt LCHF. Det här är en paj utan pajskal. Alternativet till "pajskalet" i detta recept är undervärmen som bildar ett tunnt gräddat "pajskal" av ingredienserna i och med at..


Rökt lax i grill

Vill man ha rökt lax ska man pröva det här. Uppskattad både på julbordet och framförallt vid midsommar Man måste ha en grill med lock.
Cheesecake med rökt lax, rädisor ..

Cheesecaken passar på buffébordet till konfirmationen, studenten, midsommarafton m fl tillfällen. Låt den vila i minst 6 timmar, gärna över natten. Garnera med rädisor, gurka och dill.Crostini med rökt lax

Till buffébordet, förrätt eller en kvällsvickning. Crostini: Skär en baugett i ca 1 cm tjocka skivor och lägg dem på en plåt. Pensla ovansidan med olja . Rosta högst upp i ugnen 3-5 minuter. Låt dem ..Råraka med rökt lax

Ska du steka många rårakor kan de hållas varma i ugnen på en plåt. En matig grönsallad kan serveras till i stället för lax.