Räkor, tonfisk, ägg och majonnäs, tillsammans är de bäst.
Bjud gärna på denna smarriga tårtan när ni ska ha fest :D
Instruktioner
- Blanda avrunnen tonfisk och räkor med ägg, majonnäs och keso. Smaka av med salt, svartpeppar och kajennpeppar.
- Fördela fyllningen på två av bottnarna och lägg samman. Lägg den sista bottnen överst.
- Blanda kesella, crème fraiche, majonnäs, citronskal, salt och peppar till garneringen. Smaka av.
- Bred krämen runt om och ovanpå smörgåstårtan. Så här långt kan du förbereda.
- Skala räkorna och lägg dem ovanpå tårtan. Spara 3 stycken som du bara skalar stjärtarna på och ställer mitt på tårtan.
- Tryck fast hackad dill runt kanten. Dekorera tårtan med bitar av skivad gurka och citron.
Publicerat den
7 mars 2010
Liknande recept
Skriv kommentar