Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ris- och kasslerlåda

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Enkel och snabblagad middag allt-i-ett.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Strimla purjolöken. Lägg riset, buljongtärningen och purjolöken i en kastrull, häll på vattnet och koka upp. Sjud på låg värme under lock i 10 minuter.
  3. Häll sen ris-och lökblandningen i en ugnsfast form. Riset ska vara halvkokt och därmed vattnigt. Lägg kasslerskivorna ovanpå.
  4. Blanda crème fraiche och grädde och häll över kasslerskivorna.
  5. Sätt in i ugnen ca 20-30 minuter tills riset är klart.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.