Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ris occh kasslergratäng

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

Ett enkelt recept att slänga ihop när man inte har tid eller ork att pyssla i köket.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka riset precis som vanligt. Tärna under tiden kasslern och skär paprikan i bitar. Sätt ugnen på 225 grader. När riset är klart blanda det med kasslern och paprikan i en ugnsfast smörad form.
  2. Blanda grädden och Créme bonjour och häll det sedan över risblandningen. Strö den rivna osten ovanpå och sätt in i ugnen i 20 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.