- Serverar: 5-7 portioner
- Tid: 20 minuter
Skriv ut
En snabb, billig och superenkel rätt
Instruktioner
- Skölj levern och få bort alla hinnor.
- Skär levern i bitar 1x5cm långa och lägg åt sidan.
- Skala, hacka och fräs löken tills den får en gyllenbrun färg.
- Tillsätt mjölen.
- Lägg i levern i löken och fortsätt stekningen tills levern är genomstekt, ca 5 minuter.
- Häll sedan i grädden, salta, peppra, lägg i lagerbladen, stäng locket och låt det koka på svag värme i ytterligare 5 minuter.
- Servera med spaghetti.
- TIPS! Om du vill att levern ska bli mjukare och mildare kan du bara lägga levern i grädden över natten.
Publicerat den
12 april 2010
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
10 deceliter grädde?! Det är ju en liter! Stämmer verkigen det? Måste prova, fast jag börjar nog med en mindre mängd grädde.