Svamp paj recept

Laddar...
Din sökning gav 114 träffar
Svamppaj

Matpaj med fyllning av bl.a Crème Bonjour Soltorkad Tomat - paj är alltid gott och rätt på buffébordet.


Smarrig svamp och skinkpaj

Hur ljuvlig som helst. Var beredda den kommer att ha strykande åtgång, i alla fall har den det i mitt hushåll. Fyllningen kan ändras beroende på vad som hittas i kylskåpet, själv gillar jag bäst när d..
Svamp- och kronärtskockspaj

Egenplockad svamp är såklart godast i pajen men köpt fungerar utmärkt. Med tomatsås i äggstanningen blir det dessutom en härlig färg.
Paj á la Ankar

En supergod paj med mycket smak. Pröva du blir inte besviken! Olika ostar, lökar.....svamp, bacon och skinka
Den goda kycklingpajen

Här har jag använt färdig grillad kyckling (använde endast filéerna men det är ju en smaksak) men man kan naturligtvis tillaga kycklingfiléerna själv och få den kryddningen man gillar.minipajer med köttfärsröra

Perfekta småpajer för såväl stora som små; till utflykten, knytkalaset, barnkalaset, som mellanmål eller en rätt på buffén. Jag tycker det blir fylligare smak om man har lite mögelost i, men det är en..


Viltpaj med kantareller

Den här pajen är så otrolig god och passar både som huvudrätt och bufférätt. Den passar extra bra på sensommaren/hösten och på kräftskivan, men för mig är det en året om paj bara för att den är så OEM..Kantarell- och champinjonpaj

Jag har så mycket kantareller, så jag gjorde en paj till. Eftersom jag hade champinjoner i kylskåpet, skivade och stekte jag även dem. Visste att min dotter hade massor av persilja på altanen, så hon ..


Minipajer

De här pajerna kan egentligen fyllas med precis vad du vill. Räcker till ca 10 st pajer i formar som är ca 8 cm i diameter.