- Serverar: 4 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
Har inte provat detta själv.
Instruktioner
- Finhacka löken och fräs i en klick smör. Tillsätt den pressade vitlöken. Låt svalna.
- Låt ströbrödet svälla i mjölken. Skär ansjovisen i små bitar och blanda samman alla ingredienserna. Forma till små biffar och stek i smör på medelvärme, ett par minuter på varje sida.
- Riv eller strimla vitkålen. Mjukstek schalottenlöken i smör. Tillsätt grädde, salt och peppar. Tillsätt sedan vitkål och gräslök och låt allt koka i ca. 5 minuter.
- Servera färsbiffarna med den gräddkokta vitkålen.
Publicerat den
13 juli 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Suveränt recept! För att vara otroligt petig kanske citronen inte riktigt hörde hemma i receptet men allt som allt bland det godaste jag ätit! Perfekt "opretantiöst" och perfekt bjudmat.