Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Svinabergare med gräddkokt vitkål

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Har inte provat detta själv.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Finhacka löken och fräs i en klick smör. Tillsätt den pressade vitlöken. Låt svalna.
  2. Låt ströbrödet svälla i mjölken. Skär ansjovisen i små bitar och blanda samman alla ingredienserna. Forma till små biffar och stek i smör på medelvärme, ett par minuter på varje sida.
  3. Riv eller strimla vitkålen. Mjukstek schalottenlöken i smör. Tillsätt grädde, salt och peppar. Tillsätt sedan vitkål och gräslök och låt allt koka i ca. 5 minuter.
  4. Servera färsbiffarna med den gräddkokta vitkålen.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • caliterra 29 september 2012

    Suveränt recept! För att vara otroligt petig kanske citronen inte riktigt hörde hemma i receptet men allt som allt bland det godaste jag ätit! Perfekt "opretantiöst" och perfekt bjudmat.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.