Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Torsk med pikant röksmak

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Den pikanta torsken är en höjdare !!!!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smörj en eldfast form. Skiva torsken och lägg den i formen.
  2. Salta och peppra. Klipp över rikligt med dill, samt lägg på baconbitar, skurna i fina strimlor.
  3. Täck med ett rejält "lock" med skurna tomater, lägg på ytterligare dill samt täck formen med folie.
  4. Grädda i 175 grader varm ugn ca 45 minuter. Servera med en blandad grönsallad samt pressad potatis.
  5. Smaklig spis !

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.