Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Torsk pytt i panna

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Annorlunda och god variant på pytt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala potatisen och löken. Skölj zucchinin. Skär potatis, lök och zucchini i grova tärningar. Stek potatisen i olivoljan i en stekpanna på låg värme i ca 5 min. Tillsätt sedan löken och zucchinin. Blanda alltsammans och håll det varmt.
  2. Skär torskfilén i lika stora bitar och stek dem på hög värme i ca 2 min. Blanda alltsammans försiktigt så att det inte blir mosigt.
  3. Tvätta citronen och finriv skalet. Hacka persiljan. Tillsätt citronskal, persilja och pressad vitlök i pannan. Smaka av med salt och peppar.
  4. Servera pytten direkt med en klick yoghurt på toppen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.